lauantai 10. elokuuta 2013

Uusi blogi!

Mahtavaa! Olin jo keväällä ajatellut, että haluaisin ruveta kirjoittamaan tarkemmin, mitä olen puuhaillut eri luokka-asteella opiskelevien lasten kanssa tietokoneiden, videoinnin jne. parissa. Siis juttuja tieto- ja viestintätekniikasta niin, että kokemukset löytyvät ko. luokan sivulta . Nyt on löytynyt jo kaksi muutakin samoista asioista innostunutta opettajaa ja lisääkin toivon löytyvän! Tämän blogin yläreunassa on kohta "Kokemuksia eri luokka-asteilta". Se vie uuteen blogiin, jossa meitä kirjoittajia on useampi.

Odotan innolla tätä uutta vaihetta blogi-kirjoittajana. Jatkan tässä blogissa yleisempien asioiden käsittelyä, mutta siirrän selvät luokkakokemukset uusille luokka-aste -kohtaisille sivuille. Jossain vaiheessa, kun materiaalia alkaa (toivottavasti) olla jo paljon, on helpompi löytää ideoita, kun jako on tällainen. Tämä on ainakin ajatukseni.

Nyt on sitten viimeinen kesäloman viikonloppu. Monta työhön liittyvää roolia täytyy taas saada toimimaan yhdessä. Olen luokanopettaja, Mäntsälän alakoulujen tvt-koordinaattori taas tauon jälkeen, eTwinning-kouluttaja ja vielä vahvasti mukana KuumaTVT-hankkeessa.

En mitenkään tietoisesti silloin vuosia sitten päättänyt suuntautua tietotekniikkaan, mutta näin tässä vain on käynyt. Olen toisaalta hyvin innostunut käsillä tekemisestä, käsitöistä, kuvaamataidosta ja sellaisesta. Pysyy tasapaino asioissa...

Ei kommentteja: