perjantai 6. syyskuuta 2013

Campus-seminaari ja kunniamaininta

Olin keskiviikkona Helsingissä Campus-seminaarissa. Mahtava tilaisuus, kannattaa yrittää ehtiä ilmoittautua ensi keväänä! Tilaisuus järjestettiin kolmatta kertaa. Olin paikalla kaksi vuotta sitten, mutta viime vuonna sairastuin. Ehdottomasti menen taas paikalle ensi vuonna, jos vain paikan saan! Tilaisuutta voi myös seurata netin kautta livenä ja kaikkien puhujien puheenvuorot tulevat ensi viikolla seminaarin nettisivuille näkyviin. Sieltä löytävät myös edellisen vuosien puheenvuorot ja niitä saa vapaasti käyttää opetuksessa.

Sain tänä vuonna Campus-seminaarissa mahtavan kunnianosoituksen. Meidän koulullamme viime keväänä tehty "Ohjevideo tulokkaille" sai kunniamaininnan.Tuntui mahtavalta, että tällainen tavallisella pienellä alakoululla tehty video arvostettiin niin korkealle. Meillä ei ole mitään hienoja laitteita, eikä lopputulos ole mitenkään hirveän taidokas. Mutta hellyttävä ja sanomansa läpi vievä kyllä! Olen todella ylpeä oppilaista!

Seminaarissa esitettiin koulullamme tämän lukuvuoden toisella kouluviikolla kuvattu pätkä, jossa kerron videon syntyvaiheista. Video näkyi suureksi yllätyksekseni myös MTV3:lla torstaina ja on sen myötä nyt nähtävissä Katsomo.fi:ssä.

Että tällainen vähän erikoisempi kouluviikko on nyt takana.

1 kommentti:

Emma kirjoitti...

Vitsit, tosi hieno homma! Ylpeä luokanopettajaopiskelijatytär ;-)