keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Esitykseni KuumaPOP -tapahtumassa Mäntsälässä 23.4.2015

Mäntsälässä on huomenna 23.4.2015 neljäs KuumaPOP -tapahtuma. Aiemmat on järjestetty Haarajoella, Nurmijärvellä ja Kirkkonummella. Olen ollut joka kerta kouluttajana, puhumassa siitä, mitä tieto- ja viestintätekniikkaan liittyvää me käytännössä olemme tehneet Ohkolan koulussa.
 
Nyt puhun kotirintamalla ja jotenkin jännittää jopa enemmän kuin ensimmäisessä tapahtumassa. Olenhan minä toki pitänyt kymmeniä koulutuksia, lähinnä eTwinningistä, mutta ei tämä siltikään mitään rutiinia ole.
 
Toivottavasti onnistun innostamaan uusia opettajia kokeilemaan jotain uutta!
 
Kello 15-16 aiheenani on "Opetustyössäni käyttämäni tietokonesovellukset". Olen vielä maininnut, etten tällä kertaa puhu iPad-sovelluksista, vaan nimenomaan tietokoneista. Laitteille ladattuja tai netissä käytettäviä juttuja. Alla on siihen liittyvä esitys, jota tuskin ennätän käydä kokonaan läpi 55 minuutissa. Työpajat alkavat aina tasalta (paitsi puolitoista tuntia kestävät), joten siirtymiin ja kahvikupilliseen täytyy varata pieni tovi.
 
 

Tietotekniikkaa ohkolan koululla from Sari Auramo
 
 
Kello 16-17 ja 17-18 pidän kaksi samansisältöistä työpajaa, joissa puhun laajemmin koulullamme käytetyistä työtavoista, käytänteistä ja tuloksista. Osa ilmoittautuneista on tulossa sekä ensimmäiseen, että jompaankumpaan näistä jälkimmäisistä pajoista. Vähän on päällekkäisyyttä, mutta lähestymistapa on kuitenkin erilainen. Toinen esitys löytyy tästä alta:


 
 
Jos ennätät lukea tämän jo tänään keskiviikkona tai vaikka torstai-aamuna ja asut jossain Mäntsälän lähiseuduilla, hyppää autoon tai junaan ja tule iltapäiväksi Mäntsälän lukiolle! Ilmoittautuneita on hyvin, mutta joukkoon mahtuu! Kuten tapahtuman sivulla sanotaan:
 
"Hei, KuumaPopin ilmoittautuminen on nyt suljettu. Jos et ehtinyt ilmoittautua niin voit saapua kuitenkin paikalle. Voit osallistua jokaiseen pajaan, joissa ovi on avoinna. Tervetuloa mukaan!"

Ei kommentteja: